Työ puhukoon puolestaan!

Me olemme Paja-apina Oy

Meillä panostetaan hyvään asiakaspalveuun. Mietimme aina miten voisimme parantaa toimintaamme. Meillä onkin vakiintuneita asiakkaita, joka kertoo asiakastyytyväisyydestä. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Laura
Laura

Laura Mattila

Laura on se ensimmäinen Paja-apina. Paja-apina aloitti toimintansa osa-aikaisena toiminimellä ja siirtyi kokoaikaiseksi tammikuussa 2020. Lauran vahvuuksia on iloinen asiakaspalvelu ja ns. visuaaliset työt.  Hänen toimenkuvaan kuuluu hallinnolliset työt mm. laskutus, viestintä, visuaalinen suunnittelu ja välillä metallityöt. Laura on myöskin toimitusjohtajan sijainen ja hallituksen puheenjohtaja.

laura.mattila@paja-apina.com

p. 050 382 55 99

Marko
Marko

Marko Venström

Marko lähti innolla mukaan perustamaan Lauran kanssa Paja-apinasta osakeyhtiötä heinäkukuussa 2020. Markolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus levysepän töistä. Jos sinulla on metallityö joka mietityttää miten se kannattaisi tehdä, tai millä materiaalilla, on vastausesi on Marko. Hänellä on ratkaisu melkein mihin vain!

Markon on Paja-apina Oy:n toimitusjohtaja ja hän hoitaa töiden vastaanoton.

marko.venstrom@paja-apina.com

p. 050 386 66 69


Esa

Esalla on laaja kokemus metallialasta (sekä puuseppänä työskentelystä) Esa on oikea Pelle Peloton! Vapaa-ajallaan hän suunnittelee ja rakentelee kaikenlaista mm. aurinkokennotolpan, jota voi manuaalisesti siirtää auringon mukaan. Hän on myöskin tehnyt siirreltävän klapikoneen omalla trailerilla!  "Mitä Esa ei osaa, ei osaa kukaan muukaan!"

Jani

Janin monipuolinen ja pitkä kokemus levysepän hommista on huomattu.  Mm.Janin rosterityöt ovat ensiluokkaisia ja menee vaativammankin asiakkaan seulasta läpi. Janin rauhallinen olemus ja vankka osaaminen tekee vaikutuksen keneen tahansa. 

Marko V.

Toinen Marko on oiva lisä meidän ammattitaitoiseen porukkaan! Hänellä on meistä pisin kokemus metallialalta. Hänen vahvuuksia on ehdottomasti rst-työt. Marko on rauhallinen ja iloinen metallialan tekijä. Marko aloitti Paja-apinalla toukokuussa 2021.

Jasse

Jassella on  paljon kokemusta metallialalta nuoresta iästään huolimatta. Jasse pyöri isänsä pajalla metallihommissa jo pikkupoikana. Jassella on hyvä ongelmanratkaisukyky ja tämä reipas nuori mies suoriutuu mallikkaasti työstä kuin työstä 


Pete

Syyskuussa 2021 aloittanut Pete hallitsee metallityöt monipuolisesti. Pete on alunperin sähköasentaja, mutta metallitöiden kiehtova maailma imaisi hänet  mukaansa noin 10 vuotta sitten. Hänellä onkin laaja kokemus mm. ulkomailla työskentelystä. Peten "raffin" ulkomudon takaa löytyy oikea nallekarhu. Han betjänar också på svenska!

Ota meihin yhteyttä:

Paja-apina Oy

Pyölinmetsäntie 10, 21500 Kaarina

050 386 66 69/ Marko tai 

050 382 55 99 / Laura

Facebookissa Pajaapina