Työ puhukoon puolestaan!

Me olemme Paja-apina Oy

Meillä panostetaan hyvään asiakaspalveuun. Mietimme aina miten voisimme parantaa toimintaamme. Meillä onkin vakiintuneita asiakkaita, joka kertoo asiakastyytyväisyydestä. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Lähes jokaisella meidän työntekijöistämme on jokin voimassa oleva hitsausluokka. Saamme myöskin halutessanne materiaalitodistuksen ja yhteistyökumppanimme voi tehdä sertifioidun NDT-tarkastuksen hitsaussaumoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Laura
Laura

Laura Mattila

Laura on se ensimmäinen Paja-apina. Paja-apina aloitti toimintansa osa-aikaisena toiminimellä ja siirtyi kokoaikaiseksi tammikuussa 2020. Lauran vahvuuksia on hitsaus , iloinen asiakaspalvelu ja ns. visuaaliset työt.  Hänen toimenkuvaan kuuluu hallinnolliset työt mm. laskutus, viestintä, visuaalinen suunnittelu ja välillä metallityöt. Laura on myöskin toimitusjohtajan sijainen ja hallituksen puheenjohtaja. 

laura.mattila@paja-apina.com

p. 050 382 55 99

Marko
Marko

Marko Venström

Marko lähti innolla mukaan perustamaan Lauran kanssa Paja-apinasta osakeyhtiötä heinäkukuussa 2020. Markolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus levysepän töistä. Jos sinulla on metallityö joka mietityttää miten se kannattaisi tehdä tai millä materiaalilla, on vastausesi Marko. Hänellä on ratkaisu melkein mihin vain!

Marko on Paja-apina Oy:n toimitusjohtaja ja hän hoitaa töiden vastaanoton.

marko.venstrom@paja-apina.com

p. 050 386 66 69


Esa

Monipuolisen kokemuksen omaava Esa osaa lähes mitä vaan! Esa on jäänyt eläkkeelle 2020 alkuvuodesta alkaen, mutta Esalta voi pyytää vielä konsultointiapua.  Kiitämme Esaa hyvästä työstä ja toivotamme erittäin hyviä eläkepäiviä!

Jani

Monipuolisen levysepän taidot ovat pitkän työuran saavutettu tulos! Janilla on kokemusta asennustöistä ympäri maailman.  Janin rosterityöt ovat ensiluokkaisia ja menee vaativammankin asiakkaan seulasta läpi. Janin rauhallinen olemus ja vankka osaaminen tekee vaikutuksen keneen tahansa. 

Jasse

Jassella on paljon kokemusta metallialalta nuoresta iästään huolimatta. Jasse pyöri isänsä pajalla metallihommissa jo pikkupoikana. Jassella on hyvä ongelmanratkaisukyky ja tämä reipas nuori mies suoriutuu mallikkaasti työstä kuin työstä


Pete

Syyskuussa 2021 aloittanut Pete hallitsee metallityöt monipuolisesti. Pete on alunperin sähköasentaja, mutta metallitöiden kiehtova maailma imaisi hänet mukaansa noin 10 vuotta sitten. Hänellä onkin laaja kokemus mm. ulkomailla työskentelystä. Peten "raffin" ulkomudon takaa löytyy oikea nallekarhu. Han betjänar också på svenska!

Pete

Syyskuussa 2021 aloittanut Pete hallitsee metallityöt monipuolisesti. Pete on alunperin sähköasentaja, mutta metallitöiden kiehtova maailma imaisi hänet  mukaansa noin 10 vuotta sitten. Hänellä onkin laaja kokemus mm. ulkomailla työskentelystä. Peten "raffin" ulkomudon takaa löytyy oikea nallekarhu. Han betjänar också på svenska!


Asiakastyytyväisyys tutkimuksen 2022 anonyymit terveiset:


Asiakkaan tarpeet tuotteen suhteen kuunnellaan herkällä korvalla. Ihailen sitä luovuutta tuotteen luomisessa (parempi kuin oma luonnokseni oli ikinä!). Tarkkaa työtä ja asiakaspalvelu alusta loppuun kultaa! 

Ammattitaitoa ja ihmisläheistä asiakaspalvelua. Hyvä hintalaatusuhde!

Projektit ovat hoituneet nopeasti ja luotettavasti. 

Hyvä palvelu, nopea tuotanto ja osaavat tekijät.

Ota meihin yhteyttä:

Paja-apina Oy

Pyölinmetsäntie 10, 21500 Kaarina

050 386 66 69/ Marko tai 

050 382 55 99 / Laura

Facebookissa @pajaapina