Me olemme Paja-apina Oy

Paja-apinat – metallialan rautaiset ammattilaiset

Meillä panostetaan poikkeuksetta ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Mietimme aina, miten voisimme parantaa toimintaamme. Meillä on vakiintuneita asiakkaita, jotka kertovat asiakastyytyväisyydestään ja mahdollistavat toimintamme jatkuvan kehittämisen.

Lähes jokaisella meidän työntekijöistämme on jokin voimassa oleva hitsausluokka. Saamme myös halutessanne materiaalitodistuksen, ja yhteistyökumppanimme voi tehdä sertifioidun NDT-tarkastuksen hitsaussaumoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Laura Mattila

Laura on se ensimmäinen Paja-apina. Paja-apina aloitti toimintansa osa-aikaisena toiminimellä ja siirtyi kokoaikaiseksi tammikuussa 2020. Lauran vahvuuksia on hitsaus, iloinen asiakaspalvelu ja visuaaliset työt. Lauran toimenkuvaan kuuluu hallinnolliset työt, viestintä, visuaalinen suunnittelu ja metallityöt. Laura on lisäksi toimitusjohtajan sijainen ja hallituksen puheenjohtaja.

Marko Venström

Marko lähti innolla mukaan perustamaan Lauran kanssa Paja-apinasta osakeyhtiötä heinäkukuussa 2020. Markolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus levysepän töistä. Jos sinulla on metallityö, joka mietityttää, miten se kannattaisi tehdä tai millä materiaalilla, on vastauksesi Marko. Markolla on ratkaisu melkein mihin vain.

Marko on Paja-apina Oy:n toimitusjohtaja ja hoitaa töiden vastaanoton.

Jani

Janilla monipuolisen levysepän taidot ovat pitkän työuran saavutettu tulos. Janilla on kokemusta asennustöistä ympäri maailman. Janin rosterityöt ovat ensiluokkaisia ja menevät vaativammankin asiakkaan seulasta läpi. Janin rauhallinen olemus ja vankka osaaminen tekee vaikutuksen kehen tahansa.

Jasse

Jassella on paljon kokemusta metallialalta – nuoresta iästään huolimatta. Jasse pyöri isänsä pajalla metallihommissa jo pikkupoikana. Jassella on loistava ongelmaratkaisukyky, ja tämä reipas nuori mies suoriutuu mallikkaasti työstä kuin työstä.

Pete

Syyskuussa 2021 aloittanut Pete hallitsee metallityöt monipuolisesti. Pete on alunperin sähköasentaja, mutta metallitöiden kiehtova maailma imaisi hänet mukaansa noin 10 vuotta sitten. Hänellä onkin laaja kokemus mm. ulkomailla työskentelystä. Peten ”raffin” ulkomudon takaa löytyy oikea nallekarhu. Han betjänar också på svenska.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen 2022 risuja ja ruusuja -osion anonyymit terveiset:

Ota meihin yhteyttä