Me olemme Paja-apina Oy

Paja-apinat – metallialan rautaiset ammattilaiset

Meillä panostetaan poikkeuksetta ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Mietimme aina, miten voisimme parantaa toimintaamme. Meillä on vakiintuneita asiakkaita, jotka kertovat asiakastyytyväisyydestään ja mahdollistavat toimintamme jatkuvan kehittämisen.

Lähes jokaisella meidän työntekijöistämme on jokin voimassa oleva hitsausluokka. Saamme myös halutessanne materiaalitodistuksen, ja yhteistyökumppanimme voi tehdä sertifioidun NDT-tarkastuksen hitsaussaumoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Laura Mattila

Laura on se ensimmäinen Paja-apina. Paja-apina aloitti toimintansa osa-aikaisena toiminimellä 2019 ja siirtyi kokoaikaiseksi tammikuussa 2020. Lauran vahvuuksia on iloinen asiakaspalvelu ja visuaaliset työt. Lauran toimenkuvaan kuuluu hallinnolliset työt, viestintä ja visuaalisten töiden suunnittelu. Laura on lisäksi toimitusjohtajan sijainen ja hallituksen puheenjohtaja.

Marko Venström

Marko lähti innolla mukaan perustamaan Lauran kanssa Paja-apinasta osakeyhtiötä heinäkukuussa 2020. Markolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus levysepän töistä. Jos sinulla on metallityö, joka mietityttää, miten se kannattaisi tehdä tai millä materiaalilla, on vastauksesi Marko. Markolla on ratkaisu melkein mihin vain.

Marko on Paja-apina Oy:n toimitusjohtaja ja hoitaa töiden vastaanoton.

Jani

Janilla monipuolisen levysepän taidot ovat pitkän työuran saavutettu tulos. Janilla on kokemusta asennustöistä ympäri maailman. Janin rosterityöt ovat ensiluokkaisia ja menevät vaativammankin asiakkaan seulasta läpi. Janin rauhallinen olemus ja vankka osaaminen tekee vaikutuksen kehen tahansa.

Jasse

Jassella on paljon kokemusta metallialalta – nuoresta iästään huolimatta. Jasse pyöri isänsä pajalla metallihommissa jo pikkupoikana. Jassella on loistava ongelmaratkaisukyky, ja tämä reipas nuori mies suoriutuu mallikkaasti työstä kuin työstä.

Roni

Syksyllä 2022 aloittanut Roni oli ”vanha tuttu” aloittaessaan meillä. Roni oli edellisvuonna  kesätyöntekijänä! Roni on rauhallinen, motivoitunut ja  erittäin tarkka tekijä. Kokemusvuosia ei ole vielä karttunut montaa, mutta Roni on nopea oppimaan Selkeästi tulevaisuuden superammattilainen!

20230329_123310

Jani

Kutsumme häntä siis uudeksi Janiksi. Uuden Janin hitsausjälki on korusaumaa ja täynnä yksisarvisen kakkaa (, toisin sanoen hän on suvereeni rosteri-guru!) Uusi Jani puhuu myös hassusti. Se johtuu siitä, että hän on alun perin Savonlinnasta kotoisin. Siitä huolimatta Jani on mielettömän mukava ja hauska ukko!

Sisu

Toimistoassistenttimme ei ole hirveän työintoinen, vaan päivät kuluu lähinnä makoillen, syöden ja vaatien rapsutuksia. Onneksi hän on söpö ja tykkää muusta henkilöstöstä ja asiakkaista, niin saa jatkaa meillä töissä.

 
 

Asiakastyytyväisyystutkimuksen 2022 risuja ja ruusuja -osion anonyymit terveiset:

Ota meihin yhteyttä