Me olemme Paja-apina Oy

Paja-apinat – metallialan rautaiset ammattilaiset

Meillä panostetaan poikkeuksetta ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Mietimme aina, miten voisimme parantaa toimintaamme. Meillä on vakiintuneita asiakkaita, jotka kertovat asiakastyytyväisyydestään ja mahdollistavat toimintamme jatkuvan kehittämisen.

Lähes jokaisella meidän työntekijöistämme on jokin voimassa oleva hitsausluokka. Saamme myös halutessanne materiaalitodistuksen, ja yhteistyökumppanimme voi tehdä sertifioidun NDT-tarkastuksen hitsaussaumoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Missä olemme?

Piikkiön sydämessä, Turusta vain 15 minuutin ajomatkan päässä, kukoistaa Paja-Apina – metallin taitajien valtakunta, jossa perinteet ja innovaatio kohtaavat.

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella. Olitpa sitten Turussa, Naantalissa, Salon seudulla tai muualla Varsinais-Suomessa, olemme aina lähelläsi.

Osoitteemme on Pyölinmetsäntie 10, 21500 Piikkiö

Mitä teemme?

Työstämme monipuolisesti eri metallimateriaaleja, kuten mustaa rautaa, ruostumatonta terästä, alumiinia ja jopa valurautaa. Olipa tarpeesi mikä tahansa, meillä on tarvittava osaaminen ja välineet sen toteuttamiseen.

Paja-Apina ei ole pelkkä metallipaja, vaan se on luovan metallin taikurien koti. Meille käsityö on intohimo, ja sen tarkkuus näkyy jokaisessa työssämme, oli kyseessä sitten rakennus- ja taloyhtiöiden metallityöt, sisustustuotteet tai taideteokset.

Miten teemme?

”Perinteinen metallipaja, mutta parempi.”

Sloganimme kertookin ytimekkäästi sen, mistä meissä on kyse. Olemme metallialan perinteitä kunnioittava metallipaja, mutta samalla olemme aina valmiita kehittymään ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Emme rajoitu pelkästään suuriin projekteihin – myös tavalliset kuluttajat ovat meille tervetulleita. Etsitpä sitten yksilöllistä sisustusratkaisua tai pienempää korjaus- tai valmistustyötä, me olemme täällä sinua varten.

Oisko?

Asiakkaan tarpeet ovat meille ykkösasia. Siksi kannustammekin rohkeasti ottamaan yhteyttä – olemme täällä auttaaksemme ja neuvomme sinua ja sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tervetuloa Paja-Apinoiden maailmaan, missä metalli saa uuden merkityksen ja taito kukkii!

Apinat

Laura Mattila

Laura on se ensimmäinen Paja-apina. Paja-apina aloitti toimintansa osa-aikaisena toiminimellä 2019 ja siirtyi kokoaikaiseksi tammikuussa 2020. Lauran vahvuuksia on iloinen asiakaspalvelu ja visuaaliset työt. Lauran toimenkuvaan kuuluu hallinnolliset työt, viestintä ja visuaalisten töiden suunnittelu. Laura on lisäksi toimitusjohtajan sijainen ja hallituksen puheenjohtaja.

laura.mattila@paja-apina.com

p. 050 382 5599

 

Marko Venström

Marko lähti innolla mukaan perustamaan Lauran kanssa Paja-apinasta osakeyhtiötä heinäkukuussa 2020. Markolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus levysepän töistä. Jos sinulla on metallityö, joka mietityttää miten se kannattaisi tehdä tai millä materiaalilla, on vastauksesi Marko. Markolla on ratkaisu melkein mihin vain.

Marko on Paja-apina Oy:n toimitusjohtaja ja hoitaa töiden vastaanoton.

Jani

Janilla monipuolisen levysepän taidot ovat pitkän työuran saavutettu tulos. Janilla on kokemusta asennustöistä ympäri maailman. Janin rosterityöt ovat ensiluokkaisia ja menevät vaativammankin asiakkaan seulasta läpi. Janin rauhalta vaikuttava olemus ja vankka osaaminen tekee vaikutuksen keneen tahansa. Jani toimii Markon oikeana kätenä.

Jasse

Jassella on paljon kokemusta metallialalta – nuoresta iästään huolimatta. Jasse pyöri isänsä pajalla metallihommissa jo pikkupoikana. Jassella on loistava ongelmaratkaisukyky ja hän toimii Pelle Pelottomana hallilla suorittaen työn kuin työn laatuvaatimukset täyttäen.

Roni

 Roni on rauhallinen, motivoitunut ja  erittäin tarkka tekijä. Kokemusvuosia ei ole vielä karttunut montaa, mutta Roni on nopea oppimaan ja hoitaa annetut tehtävät tarkasti ja laadukkaasti. Roni valittiin henkilöstön keskuudessa lempityökaveriksi vuonna 2023

Sisu

Omistajien Valkoinen paimenkoira on välillä toimistolla mukana. Hän saattaa haukahtaa  uusille henkilöille arkuuttaan, mutta älä sen häiritä. Kun annat hänen nuuhkaista itseäsi, saat hänestä parhaimman kaverin.

Aki

Aki

Aki aloitti Paja-apinalla kesäkuussa 2023. Hänen ehdottomia valttejaan on mustan raudan monipuolinen käsittely ja puikkohitsaus. Aki on rauhallinen ja harkitseva, mutta hän voi tarvittaessa laittaa sinut nippuun!  Aki on nimittäin myös entinen vanginvartija.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen 2022 risuja ja ruusuja -osion anonyymit terveiset:

Ota meihin yhteyttä