Visuaalisesti vaativat työt

Loppuun asti mietittyä, laadukasta ja  kotimaista työtä. 


Paja-apina Oy on erityisen hyvä tekemään visuaalisesti vaativia töitä, kuten sisustustuotteita ja taideteoksia. Teemme niin sisustusarkkitehtien kuin sisustussuunnitelijoiden toiveiden ja suunnitelmien mukaiset tuotteet. Paja-apinan Laura suunnittelee tuotteita myös itse. Meillä on näille töille aputoiminimi Rva Makaki.


  Meillä on ollut kunnia tehdä nimekkäille kotimaisille taiteilijoille (Jani Rättyä, Kimmo Ojaniemi) taideteoksia heidän suunnitelman ja vision mukaan. Tälläisissä töissä on erityisen tärkeää saumaton yhteistyö ja sujuva kommunikaatio asiakkaan kanssa. Ymmärrämme, että pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeitä.

Jos sinulla on tälläinen työ, niin ota yhteyttä Lauraan.

p. 050 382 55 99

laura.mattila@paja-apina.com


"Asiakkaan tarpeet tuotteen suhteen kuunnellaan herkällä korvalla. Ihailen sitä luovuutta tuotteen luomisessa (parempi kuin oma luonnokseni oli ikinä!). Tarkkaa työtä ja asiakaspalvelu alusta loppuun kultaa! "


Alla joitain esimerkkitöitä, joita Paja-apinalla on toteutettu.  


2 jakkaraa ja 1 selkänojallinen penkki


Paja-apinan suunnittelemat penkki ja 2 jakkaraa asiakkaan kodin tyyliin sopivaksi. Vaaleaan ja moderniin avokeittiöön suunniteltiin mustat, vähäeleiset, mutta tyylikkäät penkki ja jakkarat. Mustaksi jauhemaalattu metallirunko, ikivaneria istuin ja selkänojat. Mustat muovitassut.

Nämä tulivat yksityiskotiin Raisioon.

Kierrätyslankuista penkki

Asiakas antoin vanhan lankkutason ja pyysi suunnittelemaan siitä heidän tilaansa sopiva penkki. Runko on mustaksi jauhemaalattua metallia.

Penkki löytyy Marttilan Juhlatilan alakerran aulasta Turusta.

keinu

Tämän muhkean ja isokokoisen keinun on suunnitellut Paja-apinan Laura. Istuinsyvyyttä keinulla on yli 50 cm ja leveyttä 80cm. Kuvassa olevan keinun tyynyt ovat Lennolilta mittatilauksesta tehdyt muhkeat tyynyt. Keinussa on pieni ja rauhoittava keinunta. Se on suunniteltu niin, että isompikin ihminen mahtuu istumaan siinä risti-istunnassa rennosti tai keinuun mahtuu kaksi pienempää henkilöä vierekkäin.

Keinua tehdään tilauksesta. Hinta tyynyillä ja verhoilulla  1200- 1500 € sis alv 24% 

Arkkitehdin suunnittelema kaide

Tämä kyseinen kaide ja raput on tehty yhteistyönä puuseppä Taitoasennus,Tomi Pyölin kanssa. Rappuset ja kaiteet suunitteli Helsinkiläinen rakennusarkkitehti. Kaiteet on jauhemaalattu messinkiefektin väriseksi. Värin sekotti yhteistyökumppanimme itse.

Tämä kaide löytyy Helsinkiläisestä yksityiskodista.

Helvi jakkara

Tämän jakkaran on suunnitellut Paja-apinan Laura. Kevyen oloisen, mutta tukevan rungon päällä on muhkea 10cm paksu istuinosa. Kangas Laurizonin. Tuolin verhoili Mymämäkeläinen Tanja Lintunen Desing, Sisustus Mandarinasta. Pehmustettu jakkara sopii hyvin niin yksityiskoteihin kuin yrityskäyttöön. 

Tätä jakkaraa tehdään vain tilauksesta. Hinta 235€ sis alv 24%

Lehtitelineen runko

Paja-apinan tekemä lehtirunko on mustaksi jauhemaalattua metallitappia. Runko on yhtenäinen. Esimerkkikuvassa on Marimekon kangas. 

Telineitä on Paja-apinan varastolla 16 kpl.

Myymme näitä yrittäjille kuin yksityishenkilöillekin. Kysy hintaa:  laura.mattila@paja-apina.com

Taideteos Wastgate tai Vastmäen kaari

Tämä taideteos on taiteilija Kimmo Ojaniemen suunnittelema. Kokonaiskorkeutta teoksella on yli 3,5metriä. Materiaalina Cor-ten. (Corten pintaruostuu, mutta korroosi ei pääse etenemään materiaalin kemiallisen koostumuksen ansiosta).

Tämä upea taideteos löytyy yksityskodista Turusta.


Heräsikö sinulla kysymyksiä tai ajatuksia visuaalisesti vaativista töistä?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi ja kysymyksesi. Vastaamme niin pian kuin mahdollista.