Visuaalisesti vaativat työt

Loppuun asti mietittyä, laadukasta ja kotimaista työtä

Paja-apina on erityisen hyvä tekemään visuaalisesti vaativia töitä, kuten sisustustuotteita ja taideteoksia. Teemme niin sisustusarkkitehtien kuin sisustussuunnitelijoiden toiveiden ja suunnitelmien mukaiset tuotteet. Paja-apinan Laura suunnittelee tuotteita myös itse.

Meillä on ollut kunnia tehdä nimekkäille kotimaisille taiteilijoille, kuten Jani Rättyä, Kimmo Ojaniemi, taideteoksia heidän suunnitelmiensa ja visioidensa mukaan. Tällaisissa töissä on erityisen tärkeää saumaton yhteistyö ja sujuva kommunikaatio asiakkaan kanssa. Ymmärrämme, että pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeitä.

Jos sinulla on tällainen työ, ota yhteyttä Lauraan.

p. 050 382 5599

laura.mattila@paja-apina.com

"Asiakkaan tarpeet tuotteen suhteen kuunnellaan herkällä korvalla. Ihailen sitä luovuutta tuotteen luomisessa (parempi kuin oma luonnokseni oli ikinä!). Tarkkaa työtä ja asiakaspalvelu alusta loppuun kultaa!"

Alla esimerkkitöitä, joita Paja-apinalla on toteutettu:

2 jakkaraa ja 1 selkänojallinen penkki

Paja-apinan suunnittelemat penkki ja kaksi jakkaraa asiakkaan kodin tyyliin sopiviksi. Vaaleaan ja moderniin avokeittiöön suunniteltiin mustat, vähäeleiset, mutta tyylikkäät penkki ja jakkarat. Mustaksi jauhemaalattu metallirunko, ikivaneria istuin ja selkänojat. Mustat muovitassut.

Nämä tulivat yksityiskotiin Raisioon.

Kierrätyslankuista penkki

Asiakas antoi vanhan lankkutason ja pyysi suunnittelemaan siitä heidän tilaansa sopivan penkin. Runko on mustaksi jauhemaalattua metallia.

Penkki löytyy Marttilan Juhlatilan alakerran aulasta Turusta.

Keinu

Tämän muhkean ja isokokoisen keinun on suunnitellut Paja-apinan Laura. Istuinsyvyyttä keinulla on yli 50 cm ja leveyttä 80 cm. Kuvassa olevan keinun tyynyt ovat Lennolilta mittatilauksesta tehdyt muhkeat tyynyt. Keinussa on pieni ja rauhoittava keinunta. Se on suunniteltu niin, että isompikin ihminen mahtuu istumaan siinä risti-istunnassa rennosti tai keinuun mahtuu kaksi pienempää henkilöä vierekkäin.

Keinuja tehdään tilauksesta. Hinta tyynyillä ja verhoilulla 1200–1500 € sis. alv 24%.

Arkkitehdin suunnittelema kaide

Tämä kyseinen kaide ja raput on tehty yhteistyönä puuseppä Taitoasennus, Tomi Pyölin kanssa. Rappuset ja kaiteet suunitteli helsinkiläinen rakennusarkkitehti. Kaiteet on jauhemaalattu messinkiefektin väriseksi. Värin sekoitti yhteistyökumppanimme.

Tämä kaide löytyy helsinkiläisestä yksityiskodista.

Helvi-jakkara

Tämän jakkaran on suunnitellut Paja-apinan Laura. Kevyen oloisen, mutta tukevan rungon päällä on muhkea 10 cm paksu istuinosa. Kangas on Laurizonin. Tuolin verhoili mymämäkeläinen Tanja Lintunen Design, Sisustus Mandarinasta. Pehmustettu jakkara sopii hyvin niin yksityiskoteihin kuin yrityskäyttöön.

Tätä jakkaraa tehdään vain tilauksesta. Hinta 235 € sis. alv 24%.

Metalliset raput (Naantalin asuntomessut 2022)

Pinterest- kuvan inspiroimana suunnittelimme ja  teimme asiakkaalle kokonaan metalliset rappuset. Rappuset jätettiin käsittelemättä. Tyyli on industriaalinen, kevyt ja ilmava. Silti kokonaisuus oli tyylikäs ja kodikas.

Taideteos Wastgate tai Vastmäen kaari

Tämä taideteos on taiteilija Kimmo Ojaniemen suunnittelema. Kokonaiskorkeutta teoksella on yli 3,5 metriä. Materiaalina Corten. (Corten pintaruostuu, mutta korroosi ei pääse etenemään materiaalin kemiallisen koostumuksen ansiosta.)

Tämä upea taideteos löytyy yksityiskodista Turusta.

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai ajatuksia visuaalisesti vaativista töistä?

Ota meihin yhteyttä